llibres publicats

Aquests són alguns dels nostres llibres de memòries que hem escrit, dissenyat i publicat.

Ana Pérez & Jesús Campos

NUESTRA VIDA

Pertenezco a una familia humilde de ocho hermanos nacidos en distintos lugares de España. Con ellos, me bañé en el río Oñar cuando el agua era limpia y abundante, recogí carbón de las fábricas de Onda para que nuestra madre preparara el desayuno, sudé en las metalurgias de Mondragón y subí dos hijos maravillosos junto con un marido muy luchador, por lo que no me imagino una vida sin él. Esta es nuestra historia.

Montserrat Miquel

EL RITME DE LA VIDA

A l’època en què els homes ballaven amb peixos, el camió de la sang perseguia els xiquets i els capellans t’enviaven a l’infern a la mínima de res, vaig créixer jo. Amb el pas del temps, veuré l’arribada dels turistes, els hippies i els parcs temàtics, i tot em semblarà la mar de curiós. A més, tindré la sort d’estar acompanyada de la gent que estimo i que m’estima molt. Si tornés a començar la meva història, no canviaria pas res.

Manel Menéndez Alambillaga

ARTISTAS, CAIMANES Y SATÉLITES

Esta es la historia de un exilio, una tienda de bicicletas, unos ladrones de tumbas, unos disparos en la selva, un ordenador que no llega, unos pasos de samba, muchos aviones, muchos países y un sinfín de encuentros: los de Manel Menéndez Alambillaga con José Luís Cuevas, Álvaro Mutis, Palau i Fabre, Botero y Octavio Paz entre mil otros. Daría para escribir un libro.

Farmàcia Botta i Baltà

HISTÒRIA D’UNA FARMÀCIA CENTENÀRIA

Aquesta és la història de la farmàcia Botta i Baltà, des dels seus orígens al carrer de la Plateria, l’any 1867, passant per la Rambla Sant Josep (on va viure de ben a prop l’atemptat del Liceu), fins a la Rambla Catalunya número 1, on va esdevenir centre de conspiracions republicanes, va patir el bombardeig de 1938, va viure la postguerra, l’arribada del turisme i l’actualitat.

Joaquim Domènech

15.687 PALABRAS

Yo crecí con mi abuela en el paraíso, que era Sant Joan de les Abadesses. Aunque recuerdo los bombardeos, el incendio de la iglesia y la fábrica, las columnas de exiliados y el hambre. Después me marché a Sabadell dónde entré en una fábrica por cuatro céntimos, que no me daban ni para el jabón de la ropa. Ahí viví todos los cambios, del carbón a la electricidad. Mientras, me casé, tuve hijos y, un mal día, entré en prisión: traficaba con grandes cantidades de oro. Al salir, abrí un negocio donde volví a ser feliz. Ahora tengo 86 años pero me parece que tengo 50. La vida me ha pasado volando.

Fina Roca

la meva vida

Una vegada, una amiga em va dir “Fina, t’estimo molt, però no t’envejo pas”. Ara tinc 88 anys i, al llarg de la vida, he viscut moments bonics però d’altres de ben difícils. Quan miro enrere penso que, malgrat tot, he estat com un jonc, amb les arrels profundes i la capacitat de tornar-me a aixecar una vegada i una altra. Vull explicar-ho perquè sapigueu que tot això ha passat.

Maria Balaguer

DEL DRET I DEL REVÉS

Aquesta és la vida d’algú que ha estat molt feliç escoltant el crepitar del foc, mirant el salt de les granotes, interpretant Mozart, fent espectacles de màgia, fent escultura, pintant, estudiant infermeria, heràldica, dret, guió cinematogràfic i, és clar, veient créixer els fills. Però també és la vida d’algú que ha suat la cansalada per arribar a final de mes, que ha patit embargaments, que ha pensat de buscar hackers i posar bombes i enviar-ho tot a pastar fang perquè la vida és bonica però a vegades n’hi ha un bon tip. Al final, queden les coses senzilles i les ganes de viure, que no saps d’on surten però que et fan il·lusionar de nou i pensar en el següent projecte. Un dels últims ha estat aquest llibre on ho explico tot. Seguim!

Maria Dolors Gifreu

DIES DE SOL I GEBRE

Fa quinze anys em vaig comprar una llibreta per escriure-hi el que he viscut, un món que ja no existeix i que costa de creure. Però mai trobava el moment de posar-me a escriure. Fins que vaig veure la pel·lícula Pa Negre i m’hi vaig sentir tan identificada que vaig anar a l’armari i vaig dir-me “Dolors, ara faràs el llibre”. És així com he escrit els primers dinou anys de la meva vida, fins que vaig marxar de casa i va canviar tot. Semblen pocs anys, però van ser terriblement intensos.

COMENÇAR ÉS AIXÍ DE FÀCIL

Deixa'ns les teves dades i et contactarem ben aviat.

O bé truca'ns al 630 739 708.

PARLEM

O bé truca'ns al 630 739 708.
Deixa'ns les teves dades i et contactarem ben aviat per parlar del teu projecte.
Call Now Button