5 biografies que et sorprendran

Els nostres lectors sovint ens diuen que els agraden els nostres llibres perquè expliquen la vida tal com és. Si sou d’aquests, avui us volem recomanar 5 biografies que pensem que us poden agradar! Feliç lectura!

Jo soc la Malala, de Malala Yousafzai.

“L’extraordinari periple de Malala Yousafzai, que la va portar des d’una vall remota al nord del Pakistan fins a l’auditori de les Nacions Unides a Nova York. Youzafzai s’ha convertit en un símbol global de la protesta pacífica i en la persona més jove a ser guardonada amb el Premi Nobel de la Pau.”

Caravaggio, una vida sagrada y profana, d’Andrew Graham Dixon

“Caravaggio va viure la vida més fosca i perillosa de tots els grans mestres de la pintura. Als ambients de Milà, Roma i Nàpols en què es va moure, i que Andrew Graham-Dixon descriu magníficament en aquest llibre, les baralles i els duels eren moneda comuna. En una d’aquestes disputes, l’impetuós Caravaggio va matar un altre home i va haver de fugir a Nàpols i després a Malta, on es va escapar de la presó després de veure’s embolicat en un altre episodi violent. Ell mateix va ser víctima d’un intent d’assassinat a Nàpols temps després. Va morir mentre tornava a Roma a la recerca del perdó papal per als seus crims. Tenia 38 anys. A través de la seva vida, Graham Dixon mostra com Caravaggio creava el els seus quadres i els impregnava d’immediatesa i dramatisme, trencant totes les convencions de la seva època.”

Algun dia escriuré sobre Àfrica, de Binyavanga Wainaina

“Una crònica magistral de la seva vida a Kenia, el seu intent fallit d’estudiar a la universitat de Sudàfrica i el seu viatge tortuós fins a convertir-se en un escriptor reconegut a nivell internacional. Wainaina retrara la seva vida a Àfrica com un mosaic en ebullició, des dels seus balls adolescents al ritme de Michael Jackson fins a la vida sota les dictadures i les màfies”.

Autobiografia, de Charles Chaplin

“En aquesta autobiografia, Chaplin explica la fascinant història de la seva vida, des de la tràgica infància en una família d’artistes fins als primers passos en el teatre musical londinenc i el trasllat a Estats Units, on esdevindrà un dels actors més coneguts de tot el planeta. És la història d’un home que va saber fer riure sense renunciar a la lluita per la llibertat.”

Una vida, de Simone Weil

“Supervivent de l’horror d’Auschwitz i del nazisme que va destruir la seva família, Simone Weil va dedicar la seva vida a la lluita contra la discriminació i la intolerància. Responsable a França de la despenalització de l’avortament, el 1979 va presidir el primer Parlament Europeu i el 2010 es va convertir en la sisena dona de la història en entrar a l’Acadèmia Francesa. Després de molta espera i reflexió, Weil va acceptar explicar la seva vida en primera persona. I en aquest llibre, es mostra com és: valenta, apassionada, lliurepensadora. És el relat commovedor d’una dona extraordinària que viure un segle que la humanitat no oblidarà.”

COMENÇAR ÉS AIXÍ DE FÀCIL

Deixa'ns les teves dades i et contactarem ben aviat.

O bé truca'ns al 630 739 708.

PARLEM

O bé truca'ns al 630 739 708.
Deixa'ns les teves dades i et contactarem ben aviat per parlar del teu projecte.
Call Now Button